Flip flops og bærepose

Annonse.

Jeg elsker ting som er praktisk, og som ikke tar stor plass i kofferten eller er tungvint å ha med seg. Bærepose ble til da en mor og hennes to døtre så “Plasthvalen” som rørte en hel verden da de fant 30 plastposer i magen på den. De ønsket å lage noe som ikke bare kom fra plast, og som kunne hjelpe til å fjerne plastproblemet. Bærepose er laget av bomull, økologisk bomull, resirkulert plastikk og resirkulert marin-plastikk - altså søppel som forurenser havet. En bærepose rommer det samme som to plastposer fra butikken. Jeg synes det er så bra at vi nå endelig snakker om plastproblemet og gjør tiltak som kan være med på å redusere det!

IMG_0071.jpg

Bærenettet veier nesten ingenting og er så lettvint å ta med seg enten f.eks i butikken, i parken, i kofferten eller på stranda, ja, i stedet for en plastpose fra butikken. Jeg har brukt mitt masse!

IMG_0949.jpg

Flip flops fra Ipanema er de mest komfortable jeg har hatt, de er så myke og gir meg ikke gnagsår mellom tærne, hehe. Jeg kan liksom gå og gå og gå uten at det blir ubehagelig. Ipanema er oppkalt etter en av verdens mest eksotiske strender, og er kjent for sine myke og slitesterke materialer, produsert av 100% resirkulerbart plast! Med øye for miljøet og fremtiden er kolleksjonene Ipanema lager av minst 30% resirkulert materiale, og 99% av alt fabrikkavfall blir resirkulert eller gjenbrukt.

Både sandalene og bærenettet fås kjøpt hos Coverbrands. Kode GURI20 gir dere 20% på alle varer, link til bærenett her og flip flops her.

Guri.