oppdatering: huset

Hehe, vi har vel holdt på i over 1 år nå med dette huset.. det tar tid å pusse opp, i hvert fall fra scratch. Okei, det som mangler nå er gulv, kjøkken, innredninger til bad, peis, dører, karmer, listverk osv. Hehe, ja, ganske mye.

Det jeg synes har vært de vanskeligste valgene er gulv og kjøkken, og de to valgene er enda ikke i boks. Greia med gulv er at jeg ikke vil ha for lyst, ikke for mørkt, men heller ikke for gult, og ikke for grovt, men heller ikke for glatt. Haha! Dette her hadde vært så mye enklere dersom det allerede var et gammelt gulv vi kunne ha brukt, men det måtte vi altså avrette med sponplater for å få det rett, i tillegg har vi valgt å legge varmematter fordi huset er eldgammelt.. Uansett, jeg synes parkett er vanskelig, kanskje fordi jeg synes det fort kan se for “nytt“ ut.

Kjøkken, her har vi vært innom litt forskjellig, men tenker egentlig nå at vi ønsker et helt enkelt kjøkken med det mest nødvendige. Et lett og enkelt kjøkken i tre, ikke for massivt. Jeg har også tenkt at det kan være fint med et vegghengt kjøkken, at skapene ikke går helt ned til gulvet. Det tror jeg kan bli fint og kan være med på å skape et inntrykk av at det ikke blir for tungt?

Hehe, uansett.. sånn ser det ut nå:

IMG_5188.jpg
IMG_5187.jpg