Februar

Det er helt vilt hvor fort januar har gått, selv om jeg ikke har gjort så mye - noe som egentlig var målet. Jeg har lansert sengetøy, det var kult, ellers vært masse hjemme hos mamma og pappa, vært ute i naturen, sett på blå himmel, pusta frostrøyk, trent og følt meg pigg. Måtte droppe moteuka i Køben pga en matforgiftning jeg var overbevist om at kom til å ta livet av meg. Fy flate, det var ille. Tenker litt at ting skjer for en grunn.. Rart hvor livet prøver å føre vei, sende signaler. Så er det bare å lese de riktig.

IMG_0863.jpg

Jeg merker at ukene, dagene går så fort om jeg fyller de opp. Jeg vil oppleve mye, men ikke at livet skal gå fort. Jeg har litt lyst til å kjede meg, være komfortabel i mitt eget selskap, selv om jeg vet at det er mer komfortabelt å holde seg travel. Utfordre meg selv.

Jeg vil ikke være den personen som alltid har det travelt, jeg vil heller puste, tenke, lese, observere og ha kontroll.

g.