design collab: abate x Guri Heli

abate x guriheli launch F5 concept store_ på fredag lanserte jeg i samarbeid med abate en fin ny beigefarge. Abate er altså sengetøy, egyptisk bomull - grundet av to flinke norske karer. Å velge beige var helt naturlig for meg ettersom jeg bruker det mye i både interiør og i klær. Fint å kunne samarbeide med Abate, mest fordi de er så klassiske, tenker bærekraft og kvalitet. Et sengetøy fra Abate skal vare og vare og vare.

abate x guriheli launch F5 concept store_ på fredag lanserte jeg i samarbeid med abate en fin ny beigefarge. Abate er altså sengetøy, egyptisk bomull - grundet av to flinke norske karer. Å velge beige var helt naturlig for meg ettersom jeg bruker det mye i både interiør og i klær. Fint å kunne samarbeide med Abate, mest fordi de er så klassiske, tenker bærekraft og kvalitet. Et sengetøy fra Abate skal vare og vare og vare.

Lånte fine vaser fra Adeline Hermier til laseringen.

Lånte fine vaser fra Adeline Hermier til laseringen.

IMG_0156.JPG
Her ser dere fargen på sengetøyet. Lys beige. abate.no

Her ser dere fargen på sengetøyet. Lys beige. abate.no

IMG_4513.JPG
Stolt og glad for alle som kom på lanseringen på F5 <3

Stolt og glad for alle som kom på lanseringen på F5 <3