veganske julegaver

Annonse.

Jeg er så glad i MON|SUN; hele konseptet med hverdagsluksus er så viktig. Generelt lever vi travle dager, og derfor synes jeg det er så viktig med en ordentlig pause med fokus på kropp, sinn og egenpleie.

I anledning jul har MON|SUN fine gaveesker fylt med blant annet gode duftlys, kroppspleie og såpe. De har også en god gammeldags såpestykke av kull med duft av mint - så digg, og ikke minst delikat ved siden av servanten.

IMG_2963.JPG
IMG_2962.JPG

Trio scented candles, duftlys laget av 100 % vegetabilsk voks og veke av naturmaterialer. Jeg har ett duftlys stående på badet, ett på nattbordet og ett på stua. Jeg er helt avhengig av å tenne levende lys på denne tiden av året, det er så kooos.

Fint å ha selv, med også hyggelig å gi bort i anledning jul til noen som fortjener det. Lysene er veganske og har tre forskjellige dufter til ulike anledninger.

Frosty Dawn scented candle light, limited edition duftlys med noter av skog, vanilje og bergamott. Lyset er stort og varer lenge, perfekt å ha i for eksempel vinduskarmen. Lukter himmelsk.

IMG_3485.JPG
IMG_2961.JPG

Sist, men ikke minst gaveesken Moment Makers som inneholder god kroppskrubb, pleiende fotmaske, body loation, håndkrem, duftlys og et såpestykke. Produkter beriket med fukt, energigivende materialer og antioksidanter for fin glød. Denne får mamma til jul <3

IMG_2977.JPG
IMG_3523.JPG

Alle produktene fra MON|SUN er veganske og produsert i Sverige. Produktene fås kjøpt på Kicks, både på nett og i butikk.