flere av mine favoritter fra MON|SUN

Annonse.

Tenkte jeg skulle vise dere flere av mine favoritter fra MON|SUN. Igjen må jeg trekke frem kroppsskrubben “Time Out Scrub”. Er det en ting jeg er dårlig på er det å huske å skrubbe kroppen. Helt siden forrige blogginnlegg har jeg hatt skrubben i dusjen og bruker den ca 1-3 dager i uken. Så undervurdert og så digg, man blir ren på en annen måte og huden føles friskere og mer mottakelig for fukt etter en skrubb.

Time Out Scrub er 100% vegansk og har en duft av urter og skog - elsker det.

Time Out Scrub er 100% vegansk og har en duft av urter og skog - elsker det.

Kroppen blir så myk, i tillegg er skrubben kremet og inneholder niacinamid, vitamin B5, E og F for å beskytte og bevare hudens balanse. Skrubbkornene er selvfølgelig ikke av plastikk.

Kroppen blir så myk, i tillegg er skrubben kremet og inneholder niacinamid, vitamin B5, E og F for å beskytte og bevare hudens balanse. Skrubbkornene er selvfølgelig ikke av plastikk.

Wooden hours calming oats room diffuser , duftkrukke med lokk lagd av eik som sprer beroligende duft av blant annet sjasmin og fiken. Jeg flytter denne rundt i huset, og har den både med på soverommet, badet og stua. Den sprer akkurat passe med duft, og det liker jeg.

Wooden hours calming oats room diffuser, duftkrukke med lokk lagd av eik som sprer beroligende duft av blant annet sjasmin og fiken. Jeg flytter denne rundt i huset, og har den både med på soverommet, badet og stua. Den sprer akkurat passe med duft, og det liker jeg.

Sunday saviour vitamin & oil bath & shower oil , denne har jeg kun testet i dusjen ettersom jeg ennå ikke har badekar. Men igjen - lukter himmelsk, ikke for mye og ikke for lite. Føles deilig på kroppen og passer så fint inn på badet.

Sunday saviour vitamin & oil bath & shower oil, denne har jeg kun testet i dusjen ettersom jeg ennå ikke har badekar. Men igjen - lukter himmelsk, ikke for mye og ikke for lite. Føles deilig på kroppen og passer så fint inn på badet.

Med vitamin B5 som lindrer, glatter og gløder huden. Inneholder naturlige oljer som gjør huden fuktet. Jeg bruker denne gjerne etter kroppsskrubben  Time Out Scrub .

Med vitamin B5 som lindrer, glatter og gløder huden. Inneholder naturlige oljer som gjør huden fuktet. Jeg bruker denne gjerne etter kroppsskrubben Time Out Scrub.

Alle produktene fra MON|SUN fås kjøpt på  Kicks , er 100% veganske og produsert i Sverige.

Alle produktene fra MON|SUN fås kjøpt på Kicks, er 100% veganske og produsert i Sverige.