hjemmespa

Annonse.

Har du testet noen av produktene fra MON|SUN? 

MON|SUN er et skandinavisk hjemmespa-merke som inneholder blant annet kule ingredienser som havre og sjøgress. I tillegg til å pleie huden, kommer produktene i fint design og har gode og beroligende dufter. Mon Sun er en forkortelse for Monday to Sunday, noe som indikerer at dette er en serie for alle dager, alle behov, hele uken.

Jeg bare digger det. Her er mine favoritter.

Time out scrub bruker jeg over hele kroppen ca en gang i uken. Skrubben inneholder niacinamide som er et vannløselig B3-vitamin. Niacinamide stimulerer enzymene i huden vår, noe som er viktig for cellenes funksjon og energi-omsetting. Med alderen synker nivåene av enzymer naturlig i kroppen vår. Niacinamide skal også fungere bra for pigmentflekker, virke betennelsesdempende mot acne og rosacea og i tillegg motvirke tørr hud. Skrubben er også rik av svensk fuktighetsgivende olje. Jeg har den stående i dusjen sammen med den diggeste kroppssåpen Friday foaming bliss , som også inneholder niacinamide. Konsistensen på såpen er skummende og lett, og den lukter superfriskt og godt.

Time out scrub bruker jeg over hele kroppen ca en gang i uken. Skrubben inneholder niacinamide som er et vannløselig B3-vitamin. Niacinamide stimulerer enzymene i huden vår, noe som er viktig for cellenes funksjon og energi-omsetting. Med alderen synker nivåene av enzymer naturlig i kroppen vår. Niacinamide skal også fungere bra for pigmentflekker, virke betennelsesdempende mot acne og rosacea og i tillegg motvirke tørr hud.

Skrubben er også rik av svensk fuktighetsgivende olje. Jeg har den stående i dusjen sammen med den diggeste kroppssåpen Friday foaming bliss, som også inneholder niacinamide. Konsistensen på såpen er skummende og lett, og den lukter superfriskt og godt.

MON|SUN har foreløpig tre serier i ulik farge med forskjellig dufter. Jeg liker alle, men serien i gull er min favoritt. Håndsåpen Whenever wash og håndkremen All day treat står fint til resten av interiøret mitt på badet.

MON|SUN har foreløpig tre serier i ulik farge med forskjellig dufter. Jeg liker alle, men serien i gull er min favoritt. Håndsåpen Whenever wash og håndkremen All day treat står fint til resten av interiøret mitt på badet.

Lights out pillow mist har jeg stående på nattbordet og bruker den hver eneste kveld. Den lukter rent og inneholder calming oats. Så god. En annen kveldsfavoritt er Bedtime therapy . Denne er en nyhet hos MON|SUN og fungerer som en nattmaske for føttene. Jeg har sovet med denne masken et par ganger nå og føttene blir heeelt silkemyke. Digg! Alle produktene fra MON|SUN er 100% veganske og produsert i Sverige. De fås kjøpt på Kicks , enten i butikk eller på nett. xx Guri.

Lights out pillow mist har jeg stående på nattbordet og bruker den hver eneste kveld. Den lukter rent og inneholder calming oats. Så god. En annen kveldsfavoritt er Bedtime therapy. Denne er en nyhet hos MON|SUN og fungerer som en nattmaske for føttene. Jeg har sovet med denne masken et par ganger nå og føttene blir heeelt silkemyke. Digg!

Alle produktene fra MON|SUN er 100% veganske og produsert i Sverige. De fås kjøpt på Kicks, enten i butikk eller på nett.

xx Guri.

Salisa

Thailand-based & NYC-inspired fashion brand. Creative director and founder Salisa Cheewapansri graduated from Parsons School of Design in NYC, the brand was born in 2014 from a project and since then it has grown into a sustainable company with a wide following.

Salisa is constantly inspired by New York and it's magnetic energy. 

springsummer-2018100987.jpg
Screen Shot 2018-09-04 at 08.06.02.png
Screen Shot 2018-09-04 at 08.05.53.png
springsummer-201816.jpg